Dj til Firmafest


Partystarter tilbyder en alsidig Dj til firmafesten.

Om det gælder julefrokost eller sommerfest, så er musikken en vigtig del af festen, derfor bør i kontakte Partystarter og få en pris Dj til firmafest. Så hvis i sørger for rammerne og det gode humør, så sørger vi for at musikken er i top.

Dj til firmafest

Firmafest i telt

Mobildiskotek Partystarter er et diskotek der har specialiseret sig i at spille for det voksne publikum og derfor tilpasses musikken til en firmafest, som til alle andre fester, efter publikums alder og deres musiksmag, men vil som udgangspunkt være de største hits fra 80’erne, 90’erne, krydret med de nyeste hits. Under middagen spiller vores Dj hyggemusik i et niveau så man stadig kan tale sammen.

Erfaren DJ     ✓ Klassiske hits & moderne musik     ✓ Lyd og lys

Vi kommer med passende størrelse professionelt højttaler anlæg og flot lysshow. Vi råder over udstyr der gør os stand til at klare den lille firmafest med 40-50 deltagere, men også den store firmafest med op til 1000 deltagere eller flere der afholdes i sportshaller, store telte eller lignende.

Dj til firmafest

Firma Julefrokost på Hotel Eyde

Sommerfest eller julefrokost.? vælg en Dj til firmafest fra Partystarter.

Skal I til at have en julefrokost, reception, sommerfest, åbent hus eller messe og ønsker at fejrer den med et ordentligt brag? Så har du fat i de rigtige. Det er meget populært at holde fest med et tema..

Dj til firmafest

Firmafest med 80’er tema

Vi har lavet rigtig mange temafester gennem tiden, 80’er og 90’er fest, tyrolerfest, James Bond Tema, Cowboyfest, Sørøverfest. Kun fantasien sætter grænsen, så finder gerne musikken der passer til jeres valg af tema til jeres firmafest.  Et af de mest benyttede temaer er en 80’er fest. Vores speciale er netop 80’er musik, da vi med vores mange år i branchen selv var Dj da musikken blev til.

Brug vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på mobildiskotek til jeres næste fest