DJ til bryllup


Dj til bryllup

Når i booker Partystarter Dj til bryllup er i sikret en dejlig aften med masser af godt musik. Dj Peder Elkjær er en erfaren herre og har stået bag pulten siden 1987.

Dj Peder i aktion som dj til bryllup

I får ikke bare masser af erfaring, i får også de festlig, smilende Dj, som er meget imødekommende over for jeres, og gæsternes ønsker.

Partystarter kommer altid med en professionel og stilren opstilling som passer ind i jeres rammer. Se billeder af opstillinger HER

Et bryllup er en fest for livet og kan ikke gøres om.

Derfor er det vigtigt at musikken til jeres fest lever op til jeres forventninger. Vi er af den grund i tæt dialog op imod festen hvor vi får gennemgået jeres ønsker til bryllups dj’en og musikken.

Når i vælger Mobildiskotek Partystarter til jeres fest  får i en erfaren, festlig, smilende og opmærksom Dj.

Du kan booke Partystarter Dj til jeres bryllup til hele aftenen eller også hvor vi kommer og spiller til fest og dans efter middagen. Se priser her, eller kontakt os for et tilbud.

Musik under spisningen:

Jeg spiller dinnermusik(ikke kedeligt) i dæmpet tale niveau under middagen, dvs. gæsterne kan tale sammen over bordet, men opstår der pauser i snakken vil man høre musikken og undgår dermed pinlig tavshed. Under hele middagen holder jeg mig i baggrunden så jeg ikke tager fokus fra brudeparret. Under hele festen er vi i tæt samarbejde med toastmasteren og køkkenet.

Festsange:

Vi har et udvalg af de mest brugte melodier til festsange, indspillet af Jan Glæsel (Festklaveret.dk). Vores “akkompagnement” er en go hjælp til festsangene, men vi kan og skal ikke konkurrere på dette område. Ønskes den rigtige løsning kan en dyrere løsning med pianist under spisningen tilbydes.

Dansen derefter starter med at brudeparret danser den traditionelle brudevals

Efter brudevalsen spilles der op til dans så alle generationer tilgodeses. der tages typisk udgangspunkt i 80’er, 90’er og 00’er hits krydret med de nyeste hits.

Traditioner:Dj til bryllup leverer også musikken til brudevalsen

Der er rigtig mange traditioner tilknyttet et bryllup – klik og læs mere her >>. I samarbejde med jer og toastmasteren hjælper vi til med at alle dem som i ønsker gennemføres.

Anlægget til bryllup:

Anlægget vi medbringer tilpasses arrangementet og lokalets størrelse, og gøres så diskret som muligt hvis det ønskes, og som det fremgår af billeder på siden behøver et mobildiskotek ikke fylde alverden. Derfor er vores opstilling i hvidt meget populær hos de danske brude. Lysshowet tilpasses jeres ønsker, fra det minimale med et par uplights og en enkelt spejlkugle til det store flotte lysshow med blinkende lygter, røg og masser af fest og farver hvis der ønskes den helt store diskofest.

Dj til bryllup, Book os allerede i dag.

Brug vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud til jeres bryllup.

mobildiskotek, DJ, musik til bryllup, fest musik, voksendiskotek, mobildiscotek, dj, discotek, mobilt, diskotek, temafest, julefrokost, fødselsdag, firmafest, musik, fest, festmusik, 80´er, 90´er, mobil, jylland, Herning, Viborg, Silkeborg, Holstebro, Århus, Randers, Ringkøbing, Brande, Vejle