Dj til 80er fest


Partystarter Dj til 80er fest.

Skal du holde fest og ønsker det skal være i ægte 80’er stil er mobildiskotek Partystarter det Festlig udklædt Dj til 80er festhelt rigtige valg af dj til 80er fest. Vores Dj har selv været Dj i firserne, og kender alle de store hits. Han ved lige hvornår det er tid til Nena, Rocazino, Depeche Mode, Gangs, Michael Jackson, Rick Astley, TV-2, Eurythmics, Queen, Alphaville og alle de andre store hits fra 80’erne. Samt alle de glemte og festen når uanede højder. Det er meget brugt at bruge firser Dj til firmafest.

Det rigtige disco lys når du booker Dj til 80er fest.

Til en rigtig firserfest hører det rigtige lys. En klassiker er jo en spejlkugle, eller diskokugle som den også temafest med 80'er spejlkugle Dj til 80er festkaldes. VI er leveringsdygtig i spejlkugler i forskellige størrelser fra 15 cm til 100 cm. Den mest brugte er  dog vores kugler på 40-50 cm. Derudover kan der skaffes alle de rigtige gamle lyseffekter fra 80’erne hvis det skal være en fest som tilbage i de goe gamle dage. Dette billede er af vores 100 cm spejlkugle da vi leverede mobildiskotek aka. firserdiskotek til 80’er fest i Karup hallen.

Tager Dj’en imod pladeønsker ?.

Ja det kan i tro han gør. Så hvis jeres gæster sidder og kommer i tanke om et godt nummer fra 80’erne skal de bare komme op til Dj’en og ønske, så spiller han den så snart det passer ind.

mobildiskotek, DJ, firserfest, 80er, 80’er, firserdiskotek, fest musik, voksendiskotek, mobildiscotek, dj, discotek, mobilt, diskotek, temafest, julefrokost, fødselsdag, firmafest, musik, fest, festmusik, 90’er, mobil, jylland, Herning, Viborg, Silkeborg, Holstebro, Århus, Randers, Ringkøbing, Brande, Vejle