Det siger kunderne


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mobildiskotek Partystarter
Average rating:  
 10 reviews
 by Thomas Thaarup Thorsteinsson
Super go Dj

Tusind tak for at skabe en mega fed og festlig aften/nat ved vores bryllup i lørdags Peder!👌😀 Det var en konge præstation du leverede, og alle blev uden tvivl i festhumør med dig ved DJ pulten, og vores gæster kunne ganske enkelt ikke lade være med at flytte danseskoene i et hæsblæsende tempo indtil den lyse morgen!😉👏 TAK!!🙏

 by Anne Christina Mørch

Vi havde fornøjelsen af at have Peder som DJ til vores bryllup den 6/1 2018. Det var prikken over i'et til vores fest, og der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Klart anbefalelsesværdig!

 by Lene Søndergaard
Super bryllups Dj

Den her Dj kan jeg varmt anbefale ?? spillede til vores Bryllup d. 2o maj 2017 ?

Hold nu op, det var så Mega godt ALT ikke en finger at sætte på noget !!!

Vi og vores gæster var vilde med det hele ???????? dansegulvet var fyldt !!

 by Rikke Rubow

Til vores bryllup den 22. Okt. var musikken i top og der var ikke en finger at sætte på fremførelsen. Super under middagen og dansegulvet var fyldt så længe musikken spilled. Kan klart anbefales

 by Michelle Buch Skagen

Peder spillede til vores bryllup lørdag d. 15/10-16 på Hotel Arnbjerg i Varde.

Stille dinner musik under maden og mere dansevenligt senere. Peder formåede at ramme den helt rigtige stemning, og er ikke i tvivl om at alle vores gæster hyggede sig efter alle kunstens regler.

Tak for at du var med til at sætte nogle gode rammer som passede lige til vores ønsker. 🙂

 by Kim brødsgaard
Fedt bryllups musik

Vi havde fornøjelsen af Peder til vores bryllup. Vi ønskede gang i festen og det fik vi til fulde. Peder var anonym på den gode måde under middagen , med god underlægningsmusik. Da festen starten blev den fyret max af med god musik. Vi har af vores gæster fået ros for at fedt bryllup med gang i. Det kan vi bl.a takke Peder for. Jeg tøver ikke næste gang jeg skal holde en stor fest med at hyre Peder .

 by Lone Toustrup Nielsen
50+50

Vi har lige fejret dobbelt 50 års fødselsdag med Peder's Partystarter og der blev startet en fest. 80'er musik efter eget ønske i lange baner og dansegulvet var fyldt hele tiden.

Vi kan varmt anbefale Peder - stemningen var helt i top og dæmpet musik under middagen og herefter skøn dansemusik hele aftenen?????

 by Helle Milter Christensen
Kobberbryllup

Vi vil sige Tusind Tak til Partystarter.dk for Total fed underholdning til vores kobberbryllup d 14.11.15.
Dejlig rolig og dæmpet musik under middagen og super god dansemusik bagefter, med rigtig god musik valg?
Så vi kan altid anbefale partystarter.dk med Peder Elkjær Pedersen ved mikrofonen til jeres næste fest.

 by Linda Rye Moorbech Neermann
Varme anbefalinger af Partystarter.dk

Tusind tak for en fed musikalsk opbakning til min mands 50 års fødselsdag i lørdags i Vork spejdercenter. Aldrig har jeg danset så meget og skrålet med på så meget musik Peder Elkjær Pedersen. Du får min varmeste anbefaling.

 by Innovatorium A/S
Tak for go musik til Julefrokosten

Stor tak Peder for en super musik til vores Julefrokost i innovatorium. Alle var vilde med alle det gode musik der drønede ud af højttalerne. Få har dog klaget ……. de har stadig ondt i fødderne, fordi de dansede for meget ;o) Håber vi ses igen næste år – GOD JUL ;o)